Rotary International

Rotary International

02/07/2020 - 13:00

Rotary, een wereldwijd netwerk.

Rotary is een wereldwijd netwerk van meer dan 1,2 miljoen vertegenwoordigers uit de de zakenwereld en uit de vrije beroepen die een wereld zien waar mensen zich verenigen en actie ondernemen om duurzame veranderingen te creëren, zowel over de hele wereld en in onze gemeenschappen als in onszelf.

Oplossen van echte problemen vereist een echte inzet en een visie. De Rotary’s People of Action gebruiken al meer dan 110 jaar hun passie, energie en intelligentie om actie te ondernemen op duurzame projecten.We richten ons op de meest kritieke problemen van dit moment, zoals gezondheid, armoede en honger, milieuzorg en analfabetisme.

Rotary-leden geloven dat we een gedeelde verantwoordelijkheid hebben om actie te ondernemen tegen de meest hardnekkige kwesties in onze wereld. Daarom werken onze 35.000 clubs wereldwijd samen om onze wereld te verbeteren en blijven we ons inzetten tot het einde.

Service bieden aan anderen, bevorderen van de integriteit, begrip, goodwill en vrede in de wereld via onze gemeenschap van zakelijke, professionele en gemeenschapsleiders is onze missie.

People of Action

Rotary is waar buren, vrienden en probleemoplossers ideeën met elkaar delen, zich aansluiten bij leiders en actie ondernemen om een blijvende verandering te creëren in de wereld.

We connect People

Rotary verenigt meer dan een miljoen mensen wereldwijd.

Samen zien we een wereld waarin mensen zich verenigen en actie ondernemen om duurzame veranderingen te creëren; Over de hele wereld, in onze gemeenschappen en in onszelf.

We transform communities

We ondernemen op lokaal vlak als wereldwijd actie

Elke dag steken onze Rotary leden hun passie, integriteit en intelligentie in het voltooien van projecten met een blijvende impact. We blijven volhouden totdat we een echte duurzame oplossing uitgewerkt hebben.

We solve problems

Geen uitdaging is ons te groot!

Al meer dan 110 jaar overbruggen we culturen en verbinden we continenten met elkaar om vrede te verdedigen, anaflfabetisme en armoede te bestrijden, proper water en sanitaire voorzieningen te bevorderen en ziekten te bestrijden.

Rotary International

Ontvang nieuws van Rotary Club Westerlo in uw mailbox!

Meld u hier gratis en eenvoudig aan