Alle beetjes helpen. #samentegencorona

Alle beetjes helpen #samentegencorona

04/06/2020 - 21:00

(VIDEO) Rotary Club Westerlo schenkt gratis handgels aan scholen en beschermingsmateriaal en bloemetjes aan woonzorgcentra. Bekijk de video reportage van RTV bij ons bezoek aan Woonzorgcentrum Sint-Barbara in Herselt.

Alle beetjes helpen. #samentegencorona

Nu vandaag een tweede opstart voor de scholen is ingegaan tijdens de exit-fase van de Corona maatregelen, wensen we ook aan al deze leerlingen nog een fijne en veilige tijd op school!
Wist je dat Rotary Club Westerlo bij de eerste heropening van de scholen midden mei, gratis desinfecterende handgels schonk aan alle scholen in Westerlo? Alle beetjes helpen...

Ook de dag van de zorg lieten we vorige maand in onze club niet onopgemerkt voorbijgaan. Het zorgpersoneel van alle woonzorgcentra in Westerlo, Herselt en Laakdal hebben we in de "bloemetjes" gezet.
Extra beschermingsmateriaal zoals handschoenen, schorten en FFP2 mondmaskers die konden bemachtigd worden, werden eveneens geschonken.
Bekijk op deze video een verslag van het bezoek aan Woonzorgcentrum Sint-Barbara in Herselt. Met grote dank aan RTV voor de reportage!

#samentegencorona #rotaryclubwesterlo #rotarywesterlo #westerlo #serviceclub #goededoelen #steunlokaal #woonzorgcentra #pbm #heropstart

Alle beetjes helpen. #samentegencorona